March 25, 2024

Mijn favoriete trouwleveranciers in Brabant

Als fotografe kom ik natuurlijk veel leveranciers tegen gedurende het seizoen. Super leuk natuurlijk om dan met jullie een aantal toppers te delen!

Categorie Vervoer Trouwbus Tilburg

Wie vindt deze prachtige VW busjes uit de jaren ’70 nou niet geweldig? Uniek, romantisch en klassiek vervoer met een persoonlijke touch. Patricia en Carlo hebben namelijk persoonlijke service hoog in het vaandel staan en dat sluit helemaal aan met mijn aanpak. Daarom werk ik ook heel graag samen met ze.

Meer weten? https://www.trouwbustilburg.nl/

Categorie Weddingplanner Weddingplanning met Carlijn

Welkom allemaal! Ik ben Carlijn, 36 jaar oud, getrouwd, moeder van drie kinderen én weddingplanner! Mijn passie is simpel: het waarmaken van de dromen van toekomstige bruidsparen. Ik bied verschillende diensten aan, waaronder advies, styling, ceremoniemeesterschap en complete bruiloftsplanning pakketten. Maar laten we eens kijken naar waarom je eigenlijk voor een weddingplanner zou kiezen.

“Help, waar moeten we beginnen?” “Hoe voorkomen we dat we belangrijke dingen vergeten?” “Onze planning is een chaos!” “Welke leveranciers passen het beste bij ons?” “Hoe maken we onze dag echt uniek?” “We hebben te weinig tijd om alles te regelen.” “We kunnen wel wat inspiratie gebruiken.” “We missen de creativiteit om het écht van ons te maken.” Dit zijn veel voorkomende uitspraken van toekomstige bruidsparen en hier kan ik jullie bij helpen.

Maar waarom zou je voor mij kiezen als weddingplanner? Het plannen van een bruiloft is als één grote, ontzettend leuke puzzel, maar ook complex en tijdrovend. Het vergt creativiteit, planning en het juiste netwerk. Gelukkig ben ik daar goed in. Mijn werk als weddingplanner is mijn passie; ik vind niets leuker dan samen met jullie alle stukjes op hun eigen unieke plek te leggen.

Het begint allemaal met jullie unieke verhaal. Ik wil alles van jullie weten! Hoe begon jullie verhaal? Wat maakt jullie speciaal? Wat maakt jullie tot een power-koppel? En natuurlijk wil ik ook alles weten over jullie dierbaren en naasten. Door jullie te leren kennen, kan ik op jullie grote dag niet alleen als planner, maar als een van de gasten zijn die samen met jullie de mooiste herinneringen creëert.

Met mijn uitgebreide netwerk heb ik toegang tot betrouwbare, goede en unieke leveranciers en contacten. Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste trouwtrends en thema’s, en weet precies hoe we dit op jullie dag kunnen toepassen. Ik neem veel werk uit handen, maar jullie beslissen altijd zelf welke keuzes we maken. Of het nu gaat om het budget of de details, ik zorg ervoor dat jullie droomdag werkelijkheid wordt.

Nu ik alle ins en outs van jullie bruiloft ken, kan ik op de dag zelf ook alles in goede banen leiden. Met mijn expertise en toewijding zorg ik ervoor dat jullie kunnen genieten van een perfecte dag, gevuld met liefde en mooie herinneringen. Dus waar wachten jullie nog op? Laten we samen jullie droombruiloft realiseren!

Kijk op mijn website: www.weddingplanningmetcarlijn.nl en volg mij op insta! (wedding_planning_carlijn)

Categorie Ceremoniespreker – Elianne Trouwt

Geen suffe ceremonie, geen standaardverhaal! Een ceremonie dat verder gaat dan alleen het jawoord. Een ceremonie die precies is zoals jullie dat willen. Een persoonlijk, levendig en uniek verhaal. Waarin niet alleen jullie input is verwerkt, maar ook die van jullie vrienden en familie. Elianne gaat samen met jullie de puzzelstukjes leggen. Elianne laat jullie als ceremoniespreker de mogelijkheden zien en maakt de ceremonie naar wens. Wanneer je voor Elianne Trouwt kiest, kies je voor maatwerk.

Tijdens de ceremonie verwoord Elianne jullie levens- en liefdesverhaal. Jullie gevoel voor elkaar staat centraal en dat mag door jullie gasten ook gevoeld worden. Elianne gaat op zoek naar precies de juiste woorden die de lichtjes in jullie ogen tovert. Een persoonlijke en prachtige ceremonie is haar doel. Met haar creativiteit hoopt ze een ontspannen ceremonie te creëren. Er wordt gelachen en misschien vloeit er een traan van ontroering. Een ceremonie waar jullie met een grote glimlach op terug kunnen kijken!

Jullie dag een gouden randje geven met de ceremonie. Jullie ceremonie moet een feest zijn. Een feest dat bij jullie past! En dat is weer wat bij Elianne Trouwt past!

Wil je meer weten? Kijk gerust rond op www.eliannetrouwt.nl en jullie mogen altijd vrijblijvend komen kennismaken.

Categorie BruidstaartCake 5 Exclusive Cakes Tilburg

Iedere bruiloft is het voor mij als fotografe natuurlijk raak, ik mag de taart proeven! Altijd een fijne bijkomstigheid tussendoor 😉 Vele taarten heb ik al mogen proeven, maar de taarten van Cake5 springen er wel echt uit. Wat een vakmanschap! Alles op ambachtelijke wijze gemaakt en prachtig gedecoreerd.

Kijk zeker even op https://www.cake5.nl/

Categorie Ceremoniespreker – Ti AMOO

Samen met jullie gasten zorgeloos genieten van de mooiste dag van je leven? Anne Marie helpt en denkt mee in planning en organisatie van de ceremonie.

De dag waarop je je liefde betuigt aan elkaar kun je zo intiem of groots mogelijk aanpakken als jullie zelf willen. Maar waar begin je? Wat vinden jullie belangrijk? En hoe maken jullie de gasten deelgenoot van deze bijzondere dag? Anne Marie’s creativiteit en organisatietalent kent geen grenzen. Willen jullie ontspannen en in vol vertrouwen toewerken naar de mooiste dag van je leven? Anne Marie begeleidt en denkt mee in al jullie ideeën. En houdt tegelijkertijd regie op haalbaarheid en uitvoerbaarheid. Alles kan. En dat leidt Anne Marie in goede banen.

Anne Marie is in te huren als ceremoniespreker, trouwambtenaar en als ceremoniemeester! Kijk gerust eens op haar site www.tiamoo.nl

 "Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Ontdek mijn aanbod!"