March 25, 2024

Mijn favoriete trouwleveranciers in Brabant

Als fotografe kom ik natuurlijk veel leveranciers tegen gedurende het seizoen. Super leuk natuurlijk om dan met jullie een aantal toppers te delen!

Categorie Vervoer Trouwbus Tilburg

Wie vindt deze prachtige VW busjes uit de jaren ’70 nou niet geweldig? Uniek, romantisch en klassiek vervoer met een persoonlijke touch. Patricia en Carlo hebben namelijk persoonlijke service hoog in het vaandel staan en dat sluit helemaal aan met mijn aanpak. Daarom werk ik ook heel graag samen met ze.

Meer weten? https://www.trouwbustilburg.nl/

Categorie Weddingplanner Weddingplanning met Carlijn

De titel op haar site zegt het al: Voor een ontspannen bruiloft! Carlijn is zowel in te huren als weddingplanner en styliste, maar ook als ceremoniemeester op jullie trouwdag. Kortom, ze kan ontzettend veel uit handen nemen om tot een volledig ontspannen bruiloft te komen. Carlijn is vooral gespecialiseerd in kleine, intieme bruiloften.

Voor meer info: http://www.weddingplanningmetcarlijn.nl

Categorie Ceremoniespreker – Elianne Trouwt

Geen suffe ceremonie, geen standaardverhaal! Een ceremonie dat verder gaat dan alleen het jawoord. Een ceremonie die precies is zoals jullie dat willen. Een persoonlijk, levendig en uniek verhaal. Waarin niet alleen jullie input is verwerkt, maar ook die van jullie vrienden en familie. Elianne gaan samen met jullie de puzzelstukjes leggen. Elianne laat jullie als ceremoniespreker de mogelijkheden zien en maakt de ceremonie naar wens. Wanneer je voor Elianne Trouwt kiest, kies je voor maatwerk.

Tijdens de ceremonie verwoord Elianne jullie levens- en liefdesverhaal. Jullie gevoel voor elkaar staat centraal en dat mag door jullie gasten ook gevoeld worden. Elianne gaat op zoek naar precies de juiste woorden die de lichtjes in jullie ogen tovert. Een persoonlijke en prachtige ceremonie is haar doel. Met haar creativiteit hoopt ze een ontspannen ceremonie te creëren. Er wordt gelachen en misschien vloeit er een traan van ontroering. Een ceremonie waar jullie met een grote glimlach op terug kunnen kijken!

Jullie dag een gouden randje geven met de ceremonie. Jullie ceremonie moet een feest zijn. Een feest dat bij jullie past! En dat is weer wat bij Elianne Trouwt past!

Wil je meer weten? Kijk gerust rond op www.eliannetrouwt.nl en jullie mogen altijd vrijblijvend komen kennismaken.

Categorie BruidstaartCake 5 Exclusive Cakes Tilburg

Iedere bruiloft is het voor mij als fotografe natuurlijk raak, ik mag de taart proeven! Altijd een fijne bijkomstigheid tussendoor 😉 Vele taarten heb ik al mogen proeven, maar de taarten van Cake5 springen er wel echt uit. Wat een vakmanschap! Alles op ambachtelijke wijze gemaakt en prachtig gedecoreerd.

Kijk zeker even op https://www.cake5.nl/

 "Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Ontdek mijn aanbod!"