Algemene voorwaarden fotografie
Op de foto’s gemaakt door Made by Jantine Photography rust copyright. Zonder toestemming van Made by Jantine Photography mogen de foto’s niet voor andere dan privé doeleinden worden gebruikt. Het is niet toegestaan foto’s te kopieëren of doorverkopen. Ook is het niet toegestaan foto’s of screenshots van de website te kopiëren of op te slaan. Bij Made by Jantine Photography ontvangt u digitale bestanden in hoge resolutie (HR). Deze bestanden mogen niet door u zelf bewerkt worden. Publiceren van de foto’s op Social Media is enkel toegestaan met nadrukkelijke bronvermelding op basis van naam en/of logo van Made by Jantine Photography. Het insturen van foto’s gemaakt door Made by Jantine Photography voor wedstrijden of promotiedoeleinden is enkel toegestaan met nadrukkelijke bronvermelding op basis van naam en/of logo van Made by Jantine Photography. Made by Jantine Photography is niet aansprakelijk voor het uitblijven van resultaat tijdens een fotoshoot, denk hierbij aan kinderen die niet lachend op een foto staan. Made by Jantine Photography kan tevens niet aansprakelijk worden gesteld wanneer de shoot onverhoopt door technisch mankement niet door kan gaan of daardoor mislukt. Er bestaat geen aankoopverplichting tot meer foto’s dan het vooraf gekozen pakket. Wanneer men toch meer foto’s afneemt gaat de klant automatisch akkoord met de prijzen zoals genoemd op de website van Made by Jantine Photography. Made by Jantine Photography is niet aansprakelijk voor afdrukken (canvas, fotoafdrukken, etc) die de klant laat maken bij andere aanbieders. U kunt ten alle tijden foto’s en fotoproducten in hoge kwaliteit bestellen via Made by Jantine Photography. Hiervoor werkt Made by Jantine Photography samen met diverse professionele vakprint centrales voor fotoafdrukken en fotoproducten.

Prijzen
De prijzen op de website van Made by Jantine Photography zijn vermeld in Euro’s. De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten, correcties en prijswijzigingen. Made by Jantine Photography behoudt zich het recht de prijzen en de prijzen welke op de website staan vermeld ten alle tijden aan te passen. Er kan zich geen recht worden ontleend aan de informatie welke hierop vermeld staat.

Levering
De foto’s worden door Made by Jantine Photography worden gepresenteerd via een online gallery en zijn voorzien van een watermerk. De aanlevertijd bedraagt maximaal 15 werkdagen (maandag t/m vrijdag) tenzij anders overeengekomen. De gekozen fotobestanden kunnen uit genoemde online gallery worden gedownload, de gallery is tot 3 maanden na de shootdatum beschikbaar voor bestellingen. Klant is zelf verantwoordelijk voor het op de juiste wijze bewaren van de gedownloade fotobestanden. Voor de levering van fotoproducten en fotoafdrukken werkt Made by Jantine Photography samen met diverse professionele leveranciers. Voor de levering hiervan zijn wij afhankelijk van de bij de leverancier gebruikelijke levertijden.

RAW/Originele bestanden
Made by Jantine Photography levert de klant geen RAW/originele of onbewerkte bestanden. Daarnaast is bewerken van door mij gemaakte foto’s niet toegestaan.

Portfoliogebruik en promotie
Made by Jantine Photography behoudt zich het recht voor, de door de fotografe, gemaakte foto’s te gebruiken voor de website, portfolio, social media en marketing doeleinden. Wanneer de klant hier niet mee akkoord gaat, dient dit bij boeking duidelijk te zijn aangegeven. De fotografe kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de afbeeldingen buiten haar medeweten elders op het net worden geplaatst.

Betaling
U dient bij het boeken van een fotoshoot een aanbetaling van € 50,- te doen om de door u gekozen datum en tijdstip vast te leggen. De restant betaling dient uiterlijk op de dag zelf te gebeuren. U ontvangt hiervoor een factuur met een betaallink. Indien de shoot niet volledig voldaan is, worden er geen fotobestanden aangeleverd.

Boeken en annuleren
Het boeken van een fotoshoot kan enkel per email of via Whatsapp, de boeking is definitief wanneer u een bevestiging heeft ontvangen. Bij annulering van de shoot welke zal binnen een kalendermaand een nieuwe afspraak worden gemaakt. Annulering dient minimaal 24 uur voorafgaande aan de shoot gedaan te worden. Annulering ontslaat de klant niet van zijn betaalverplichting. Bij het niet komen opdagen, zonder afmelding, wordt het volledige bedrag van de fotoshoot in rekening gebracht. Made by Jantine Photography behoudt zich het recht om een fotoshoot op een buitenlocatie te annuleren bij onvoorziene omstandigheden, denk hierbij aan slechte weersomstandigheden.

Garantie
Foto’s zijn tot maximaal 3 maanden na dato bij te bestellen. Made by Jantine Photography bewaart alleen de geleverde bestanden voor maximaal 2 jaar. Daarnaast is een klant zelf verantwoordelijk voor het correct bewaren van de geleverde foto’s.

Winacties
Onder winacties vallen acties die zijn georganiseerd of gesponsord door Made by Jantine Photography. Als winnaar van een actie wordt van u verwacht dat u binnen 14 dagen contact op neemt om uw fotoshoot te plannen. De shoot kan niet worden verzet na het maken van een afspraak, tenzij er onvoorziene omstandigheden zijn als familie- of weersomstandigheden. Prijzen worden niet in geld uitgekeerd.

Cadeaubonnen
Bij een boeking van een shoot dient u aan te geven dat u een cadeaubon wilt verzilveren. Cadeaubonnen zijn geldig tot 2 jaar na uitgifte. Op de Made by Jantine Photography cadeaubonnen staat de waarde vermeld, tegen bijbetaling kan deze ook worden ingewisseld voor een ander type fotoshoot. Op cadeaubonnen wordt geen geld teruggegeven. Een cadeaubon dient bij aankoop volledig voldaan te worden.

BIJ HET BOEKEN VAN EEN SHOOT WORDT AUTOMATISCH AKKOORD GEGAAN MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN TENZIJ VOORAF AANGEGEVEN. Copyright 2024 Made by Jantine Photography

ADDITIONELE VOORWAARDEN BRUIDSFOTOGRAFIE

Overeenkomst en voorwaarden fotografie
Voor iedere aanvraag zal Made by Jantine Photography een offerte op maat opstellen, deze is tot 3 weken na de offertedatum exclusief voor het bruidspaar. Daarna behoudt Made by Jantine Photography het recht om andere opdrachten aan te nemen voor de betreffende datum. Na akkoord op dit voorstel wordt er 25% van het afgesproken bedrag in rekening gebracht voor het reserveren van de datum. De tweede factuur voor het restant bedrag wordt binnen enkele dagen na de bruiloft verstuurd. De reportage en het album worden pas opgeleverd na ontvangst van de volledige betaling.

Annulering of wijziging datum
De opdracht kan tot één jaar vooraf kosteloos geannuleerd worden, daarna is de aanbetaling van 25% nonrefundable. De reden hiervoor is dat Made by Jantine Photography de betreffende datum exclusief voor het bruidspaar vrijhoudt en andere opdrachten heeft moeten afwijzen. Dit is ook van toepassing bij een wijziging van de trouwdatum. Indien Made by Jantine Photography zelf niet meer beschikbaar op de gewijzigde trouwdatum, zal een andere fotograaf namens haar de bruiloft fotograferen en zal Made by Jantine Photography zelf de nabewerking verzorgen.

Ziekte
Indien Made by Jantine Photography wegens ziekte, ander lichamelijk letsel of onvoorziene omstandigheden niet in de gelegenheid ben om jullie bruiloft te fotograferen, is Made by Jantine Photography niet aansprakelijk voor eventueel geleden (financiële) schade en/of gemaakte kosten. In een dergelijk geval helpt Made by Jantine Photography het bruidspaar met het zoeken naar een vervangende fotograaf die een soortgelijke stijl van fotografie hanteert en de werkzaamheden tegen dezelfde voorwaarden namens Made by Jantine Photography zal verrichten. Made by Jantine Photography heeft daarvoor een uitgebreid netwerk van goede fotografen.

Technische problemen
Made by Jantine Photography zal alle maatregelen treffen om de risico’s op technische problemen zoveel mogelijk te beperken. Zo worden foto’s gelijktijdig op twee geheugenkaartjes weggeschreven, wordt er altijd met twee camera’s en meerdere lenzen gewerkt en hanteert Made by Jantine Photography een uitgebreide back-up strategie. Bij technische problemen is Made by Jantine Photography niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade en/of gemaakte kosten.

Verzekering
Uiteraard beschikt Made by Jantine Photography over een zakelijke bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Auteursrechten
Het auteursrecht op de foto’s berust bij Made by Jantine Photography. Bruidspaar mag de foto’s onbeperkt gebruiken voor privé doeleinden. Omgekeerd mag Made by Jantine Photography de beelden gebruiken voor zakelijke promotie en acquisitie. Made by Jantine Photography zal dit vooraf altijd met het bruidspaar afstemmen.
Privacy & AVG
De verklaring omtrent privacy is online na te lezen op de website. In het kort komt het erop neer dat Made by Jantine Photography alleen gegevens verzamelt welke nodig zijn om met het bruidspaar te communiceren.

Levertijd reportage en album
De levertijd voor een bruidsreportage bedraagt 4-8 weken, afhankelijk van de drukte van het seizoen. Het bruidspaar ontvangt binnen 3 werkdagen na de bruiloft een sneak preview. Indien er een album geleverd dient te worden, zal de levertijd hiervan na het uitkiezen van de fotobestanden ca. 4 weken bedragen waarbij Made by Jantine Photography afhankelijk is van de levertijd van de leverancier. Een bruidsreportage is inclusief alle geselecteerde en bewerkte bestanden op usb stick.

Maaltijden
Bij boeking van een bruiloft met een avondprogramma, dient er een voedzame (crew)maaltijd geserveerd te worden voor de fotograaf en eventuele second shooter.

BIJ HET BOEKEN VAN EEN BRUILOFT WORDT AUTOMATISCH AKKOORD GEGAAN MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN TENZIJ VOORAF AANGEGEVEN. Copyright 2024 Made by Jantine Photography

Algemene voorwaarden