Hi, it's me!

Hi, Jantine hier! Woonachtig in Waalwijk met manlief en 2 pubers. Houd van verre reizen maken met het gezin, een lekker wijntje en teveel chocolade. Verder kan ik niet zo heel goed niets doen dus ik ben eigenlijk altijd wel lekker bezig met weer leuke nieuwe plannen te maken zowel zakelijk als privé. Mensen omschrijven mij vooral als geduldig en makkelijk in omgang.

Hi, ik ben Jantine.
Bruids- & familiefotograaf, levensgenieter en mensen-mens.

Over

Ik ben jullie fotograaf wanneer jullie op zoek zijn naar de echte momenten, de interactie tussen twee geliefden of binnen jullie gezin. Ik laat jullie beelden terug zien waar jullie echt jezelf in zullen herkennen. Geen geposeerde en geregisseerde momenten, maar juist quality time met elkaar. Hoe ik dat doe? Kom deze beleving ervaren!

Ik wil jullie vastleggen zoals jullie zijn!

Als gezin hebben wij een aantal jaren in het buitenland mogen wonen. Voor mij betekende het dat ik mijn eigen baan in Nederland op een administratiekantoor op moest geven. Eerst woonden we in het prachtige Zwitersland en daarna in het hectische maar ook fotogenieke Hong Kong. De kids gingen net naar school waardoor ik, als 'expat-vrouw', een nieuwe uitdaging zocht om de dagen te vullen. Want zoals jullie al hebben kunnen lezen, stil zitten en niets doen is echt niet mijn ding.

Ik had inmiddels een spiegelreflex camera (van de vliegmiles haha) uitgezocht en besloot dat het tijd werd dat ik iets meer ging leren over alle knopjes die op de camera zaten. Een workshop fotografie was snel gevonden en al snel daarna ging ik op pad in Hong Kong om daar alle bijzonderheden van de stad vast te leggen.

Het begon tien jaar geleden toen ik een tijdje in het buitenland woonde...

Terug in Nederland besloot ik volledig voor de fotografie te gaan en de inschrijving bij de KvK was snel geregeld. 

Wat heb ik al veel mooie herinneringen mogen maken voor gezinnen en bruidsparen. Besef dat er veel momenten zijn die nooit meer terug komen en je achteraf denkt van had ik daar maar foto's van gehad. Mag ik ook voor jullie deze momenten vastleggen?

Vandaag mag ik elke dag doen wat ik het liefst doe: herinneringen vastleggen!

Tot ik het roer omgooide...

internationale awards

8

huwelijken gefotografeerd

60+

jaar ervaring

9

Made by Jantine Photography in cijfers

  • Een destination wedding vastleggen in Zuid-Europa
  • Een winterse bruiloft in de sneeuw, dat mag natuurlijk ook in het buitenland ;-)
  • Een echte stadsbruiloft

  • Het Noorderlicht fotograferen in Noorwegen of Lapland
  • Ooit nog een keer terug naar Nieuw-Zeeland met een goede camera 
  • En nog heel veel reizen om al het moois van de wereld te zien!

mijn fotografie bucketlist:

 "Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen"