Of jullie nu gaan trouwen, jullie zwangerschap willen vastleggen of een loveshoot, elke fase in jullie leven verdient mooie tastbare herinneringen. Ik leg deze voor jullie vast op een spontane en ontspannen manier.

DE fotograaf in Brabant om jou vast te leggen zoals je bent

fotoshoots

Persoonlijke en ongedwongen foto's die het unieke verhaal van je gezin vertellen. Van speelse momenten tot liefdevolle interacties, ik vang ze allemaal voor jullie!

299,-

Levertijd foto's max. 2 weken

Stylingadvies

Mogelijkheid tot bijbestellen

Online gallery om zelf je foto's te kiezen

15 digitale bestanden in hoge resolutie

Shoottijd ongeveer 1 uur

Wat kan je verwachten?

Of je nu verliefd, verloofd of zwanger bent, deze shoot is echt quality time met z'n tweetjes! Laat dit bijzondere moment in jullie leven vastleggen, zodat jullie voor altijd mooie herinneringen hebben om op terug te kijken. De shoot vindt plaats op een locatie naar keuze tijdens Golden Hour en kan alleen op een doordeweekse avond geboekt worden.

Koppel / Zwanger

* Deze prijs geldt alleen tijdens de speciale portretshootdagen. Wil je een shoot bij je thuis, vraag dan een prijsopgave aan.

79,-*

Max. 2 personen per tijdslot

Mogelijkheid in kleur of zwart/wit

Mogelijkheid tot aankoop extra foto's

Online gallery om zelf je foto's te kiezen

2 digitale bestanden in hoge resolutie

Shoottijd 15 minuten

Wat kan je verwachten?

Een aantal keren per jaar organiseer ik een portretshoot dag. De portretshoots zijn dan ook alleen op deze data te boeken. Wil je op de hoogte gehouden worden van de data, schrijf je dan in op de wachtlijst.

Portretten

voor ouders:

Al een aantal jaren verzorg ik voor kinderdagverblijven en basisscholen in de regio de jaarlijkse schoolfotografie. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn op hun schoolfoto, daarom hanteer ik geen vaste pose. Uiteraard worden er groepsfoto's en portretfoto's gemaakt van alle kinderen, maar ik streef er vooral naar spontane foto's aan te leveren aan de ouders.

Schoolfotografie

Voor scholen en KDV's:

 Wij zijn verliefd op de foto's, een mooie herinnering om voor altijd te bewaren!   

Op deze pagina ontdek je de soorten shoots die ik aanbied. Wil je een shoot boeken? Neem dan contact met me op via het contactformulier en geef zoveel mogelijk info door!

01. Shoot aanvragen 

Leuk dat je met mij wilt shooten! We bespreken een datum voor de shoot en na aanbetaling van 25% is je plekje definitief. Je ontvangt ook een brochure met kledingtips ter voorbereiding van de shoot.

02. De voorbereiding

Yes, de grote dag is aangebroken! Ik weet hoe spannend het kan zijn om voor de camera te staan, maar ik doe mijn uiterste best om jullie gerust te stellen.

03. Dag van de shoot

Ik ga aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Na 1-2 weken krijg je je foto's via een online galerij waaruit je een keuze kan maken. De gekozen foto's worden daarna als download aangeboden in je klantportaal.

04. Editing & oplevering

Lukt het je niet om een selectie foto's te maken? Geen nood, je kan achteraf steeds extra foto's bestellen via de online gallery.

05. Aankoop extra foto's

Mijn werkwijze

Veelgestelde vragen

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een hier een aanvraag indienen voor een shoot. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

Ik ben klaar om te boeken! Wat nu?

Na het boeken van de shoot stuur ik je een factuur t.w.v. 25% van de shootprijs. Wanneer dit betaald is, is je plekje definitief. Op de dag van de shoot, stuur ik een factuur voor het resterende bedrag. Het totaalbedrag dient voldaan te zijn voordat de galerij wordt opgeleverd. 

Hoe verloopt de betaling?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden op voorhand te boeken. Voor bruiloften zo snel mogelijk zodra jullie een datum hebben, ik heb immers maar beperkt plek in mijn agenda!

Wanneer kan ik het beste boeken?

Alleen bij regen wordt de shoot in overleg verzet naar een andere datum. Bij alle andere weersomstandigheden gaat de shoot gewoon door. In de zomer wanneer de zon hoog staat en fel is, adviseer ik shoots in de ochtend of later op de dag te plannen. Golden hour shoots zijn fantastisch en shoot ik graag!

Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?

Ik bekijk je aanvraag en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Boek hier jouw shoot