Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug!

Verzonden!

Super leuk dat je me hebt gevonden! Heb je een vraag, kijk dan eerst even of je antwoord bij de FAQ staat. Wil je graag boeken, kennismaken voor een bruiloft of heb je een andere vraag? Vul dan je gegevens in en ik kom er z.s.m. op terug.

Contact

Veelgestelde vragen

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een hier een aanvraag indienen voor een shoot. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

Ik ben klaar om te boeken! Wat nu?

Zeker en vast. Ik beschik over enkele mooie jurken die je kan lenen tijdens de shoot. Benieuwd wat ik allemaal hangen heb in mijn client closet? Neem contact met me op en ik stuur je graag meer info toe.

Kan ik gebruik maken van jouw client closet?

Na het boeken van de shoot stuur ik je een factuur op t.w.v. 25% van de shootprijs. Wanneer dit betaald is, is je plekje definitief. Nadat je de de foto's hebt ontvangen, stuur ik een factuur voor het resterende bedrag.

Hoe verloopt de betaling?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden op voorhand te boeken. Voor huwelijken ben je er best zo snel mogelijk bij, hiervoor heb ik immers maar beperkte plekjes in mijn agenda!

Wanneer kan ik het beste boeken?

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. Bewolking is eigenlijk beter dan shooten in sterk zonlicht! Voorspellen ze regen? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jouw shoot.

Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?