January 22, 2024

Awards winnen is de bekroning op je werk!

Sinds 2018 ben ik bruidsfotograaf waardoor ik toch wel mag zeggen dat ik inmiddels ervaren ben met vastleggen van deze bijzondere gebeurtenis. Als fotograaf blijf je jezelf graag ontwikkelen en door de loop der jaren heb ik diverse workshops, trainingen en coachingstrajecten gevolgd om de lat steeds een beetje hoger te leggen voor mijzelf. Iedere bruiloft is uniek en daarom wil je ook jezelf maximaal uitdagen om ook de unieke beelden te schieten.

Daarom heb ik afgelopen jaar besloten om deel te gaan nemen aan Internationale wedstrijden. Want heel eerlijk, zo’n mooie award winnen is natuurlijk een enorme waardering.

Afgelopen week tijdens de bekendmaking van de Trouwfotograaf van het jaar in de Benelux, mocht ik mijn eerste Masters of Wedding (met het mooie rode icoontje) winnen. Super trots om tussen alle grote namen voorbij te mogen komen De kroon op je werk als jouw foto wordt uitgekozen door een internationale jury bestaande uit 3 vakmensen die onafhankelijk van elkaar hun stem geven. Elke foto met 2 of meer stemmen ontvangt een award en je kan 4x per jaar deelnemen. Deze award smaakt zeker  naar veel meer, want natuurlijk heb ik nog veel mooie pareltjes liggen om in te zenden.

 "Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Ontdek mijn aanbod!"