Mijn fotografiestijl is persoonlijk en natuurlijk, waardoor ik jullie precies vastleg zoals jullie zijn. Met een spontane en warme benadering leg ik jullie vast, resulterend in foto's vol emotie. Zo blijft het gevoel van jullie reportage bewaard in herinneringen om voor altijd te koesteren.

"Ontdek mijn portfolio met warme en kleurechte foto's waar de liefde, het plezier en de interactie met je geliefden centraal staan"

Portfolio

portfolio bruidsfotografie

De mooiste dag van jullie leven komt eraan! Ik leg als ervaren bruidsfotograaf graag deze dag voor jullie vast en help jullie graag op alle vlakken om deze dag onvergetelijk te maken.

Trouwen

portfolio Koppels & Zwanger

Leg de liefde vast! De perfecte shoot om de liefde te vieren of om de komst van jullie kleintje te laten vastleggen. Quality time met z'n tweetjes en ik zorg voor de juiste aansturing.

Koppels & Zwanger

De afgelopen jaren heb ik al veel bijzondere bruiloften mogen vastleggen. Iedere bruiloft heeft een uniek verhaal.

Een aantal van deze bijzondere verhalen zijn hier uitgelicht.

In de kijker

Bijzondere verhalen die ik al heb mogen vastleggen

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

De prachtige herfstbruiloft van Laurens & Marte vond plaats bij Auberge du Bonheur in Tilburg. 

Laurens & Marte

Trouwen bij Auberge du Bonheur in Tilburg

Dit leuke jonge stel ken ik al heel lang. Sterker nog, de bruid is mijn buurmeisje. Hoe leuk is het dan dat je dit mag vastleggen? Een bijzondere first look met een andere 'bruid', een shoot in de Loonse en Drunense duinen en de ceremonie en vervolg van de dag vond plaats bij de Vlaamsche Hofstee in Drunen.

ruben & Nicky

Trouwen in Waalwijk

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

De internationale bruiloft van Jim uit Canada & Charlotte uit Nederland, samenwonend in Londen, waar alle nationaliteiten samen komen in Eindhoven. Ze wilden een lekkere losse stijl van fotograferen, dat zit wel goed!

Jim & charlotte

Trouwen bij het Ketelhuis in Eindhoven

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

Een mooie industriële shoot bij deze oude leerlooierij in Dongen. Hoe tof is dat? Daarna vond de ceremonie plaats bij de Kiosk in Loon op Zand.

marcel & sandra

Trouwreportage Heuvelpark in Dongen

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

Een prachtige voorjaarsbruiloft met een reportage op de Vrachelse heide om daarna richting Geertruidenberg af te reizen. Een mooie mix van de frisse natuur en donkere ruimtes bij het Fort. 

Wim & Kim

Trouwen bij het Cachot Fort St Gertrudis in Geertruidenberg

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

Nederlandse Inge trouwt met haar Griekse grote liefde Kostas op het altijd prachtige Kasteel Maurick in Vught. En natuurlijk werd de sirtaki gedanst!

kostas & inge

Trouwen bij Kasteel Maurick in Vught

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

Dit leuke stel trouwden in mei. De shoot vond plaats bij Bosrijk (Efteling) waarna we de rest van de dag doorbrachten in Tilburg. Een prachtig gestylede ceremonie met een heuse cocktailbar! Cheers!

Frank & Karin

Trouwen bij Peerke Donders in Tilburg

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

Trouwen op een kasteel, daar droomt ieder meisje toch van. Deze droom kwam uit! Met de limousine naar het kasteel en daar de rest van de dag vertoeven.

pierre & Lizzy

Trouwen bij Kasteel Dussen 

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

Op een super warme dag in juni met temperaturen rond de 30 graden, trouwden dit leuke koppel bij Huize Bergen in Vught. Super fijn en relaxed als de hele dag op 1 locatie plaats vindt.

Max en angelique

Trouwen bij Huize Bergen in Vught

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

Een fijne zomerbruiloft, een super ontspannen dag en een prachtige trouwlocatie. De dag begon in Rosmalen met een shoot bij de zandverstuiving waarna we richting Drimmelen vertrokken waar het huwelijk aan het water werd voltrokken.

andreas & Lisenka

Trouwen bij More-Itz
in Drimmelen

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

joost & rianne

Een geweldige fotografe die jouw wensen uit laat komen!!!

erik & elvira

Wat hebben we mooie foto's ontvangen van onze grote dag!

Ze heeft onze dag echt perfect weergegeven!

noël & linda

Ik ben zeker niet jullie fotograaf als ik:
- hetzelfde plaatje moeten maken als jullie op Pinterest hebben gezien
- alle foto's in een bruintint moet bewerken
- alles moet retoucheren aan jullie uiterlijk of de omgeving, je bent wie je bent en wees daar    trots op! Dit past ook niet in mijn journalistieke fotografie

Ik ben jullie fotograaf wanneer jullie op zoek zijn naar de echte momenten, de interactie tussen twee geliefden of binnen jullie gezin. Ik laat jullie beelden terug zien waar jullie echt jezelf in zullen herkennen. Geen geposeerde en geregisseerde momenten, maar juist quality time met elkaar. Hoe ik dat doe? Kom deze beleving ervaren!

Hi, ik ben Jantine.