Welkom op mijn pagina! Mijn naam is Jantine, getrouwd, moeder van 2 kids en woonachtig in het gezellige Waalwijk. Fotograferen was altijd al een hobby van me. Na een aantal jaren in het buitenland woonachtig te zijn geweest sloeg het virus compleet toe. Helemaal blij met mijn nieuwe spiegelreflexcamera wilde ik ook graag weten waar alle knopjes voor waren, het gebruik van de automatische stand was daarmee definitief verleden tijd… Tijdens mijn jaar in Hong Kong ben ik diverse workshops gaan volgen en eenmaal terug in Nederland een opleiding gestart aan de School voor Fotografie om de basiskennis nog meer uit te breiden en ervaring op te doen. Inmiddels is dit aangevuld met diverse workshops waaronder Newborn, Bruidsfotografie en Photoshop/Lightroom voor de bewerking van de foto’s. De spiegelreflex van een aantal jaren geleden is omgeruild voor een professionele Fullframe camera.

Ik houd erg van het fotograferen van mensen, ik vind het geweldig om het karakter van mensen terug te zien in mijn foto’s. Daardoor heb ik mij gespecialiseerd in portretfotografie variërend van kinderen tot families, newborns en zwangerschap. Afgelopen jaar ben ik ook begonnen met de cakesmash shoots, niets leuker dan het kindje lekker met de taart te zien knoeien wat meestal prachtige, kleurrijke plaatjes oplevert! Mocht jij dit als volwassene ook aandurven, twijfel dan niet en neem contact op…niets is te gek! Om me te blijven vernieuwen ben ik vanaf 2018 ook begonnen met melkbadshoots en bruidsfotografie!

Het liefst fotografeer ik met natuurlijk licht, omdat dit een veel zachter effect geeft aan de foto en daardoor ook de sfeer bepaalt. Dat is dan ook de reden dat ik geen fotostudio heb. Een shoot zal daarom op een gekozen (buiten)locatie plaatsvinden of bij de klant thuis, omdat ik ervan overtuigd ben dat men zich in deze situatie prettiger voelt waardoor we natuurlijke, spontane foto’s kunnen creëren samen.

Wilt u ook een fotoshoot bij mij boeken? Neem dan contact op om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken. 

Tot gauw,

Jantine